Drive In Wijnegem
28 & 29 augustus 2020.
Toegang vanaf 20u30.(film omstreeks 21.30)
Let op: aangepaste maatregelen.

28 & 29 augustus

Door de recente aanpassingen in de COVID-19 maatregelen zal de Drive In toch doorgaan.

  • Dit jaar enkel met de wagen te bezoeken. Er worden geen voetgangers of fietsers toegelaten. En er zullen geen zitjes voor het scherm toegelaten worden. Met cabrio of met open ramen moet je verplicht een mondmasker dragen gedurende de volledige voorstelling, het geluid mag dan ook niet storen voor de andere open vensters of cabriolet 
  • Alle tickets dienen op voorhand op naam geregistreerd te zijn, u kan via uw bevestigingsmail de tickets verder op naam registreren
  • U kan het marktplein oprijden vanaf 20u30, de film zelf zal omstreeks 21u30 starten.
  • Er zal geen drank of eten verkrijgbaar zijn dit jaar, heeft u graag wat popcorn mee, dan mag u deze uiteraard zelf meenemen in uw wagen.
  • Wij vragen om steeds in uw wagen te blijven en niet rond te lopen, mocht dit toch nodig zijn omwille van een toiletbezoek, vragen we u om steeds een mondmasker correct te dragen.
  • Het geluid van de film zal via FM frequentie gestreamed worden, lees op voorhand even uw handleiding van de wagen of neem contact op met de garage indien uw wagen na een tijdje uw radio/mediaconsole automatisch deactiveert. En andere mogelijk oplossing is een draadloze FM radio op batterijen of lekker knus samen luisteren via de FM radio van je gsm en headset. (als je GSM dit ondersteunt)

LOCATIE

Marktplein, 2110 Wijnegem

Een unieke film-ervaring op het vernieuwde Marktplein te Wijnegem!

Met dank aan onze sponsors !

Drive in Wijnegem is een organisatie van de Raad voor Lokale Economie Wijnegem, ’t Straat, en Cultuurdienst Wijnegem. 
Met ondersteuning van Lokaal Bestuur Wijnegem.